HOMECONTACTLOGIN NL | FR
Skip Navigation Links
bescherming van persoonsgegevens en privacy
De persoonsgegevens die de bezoekers van deze site bij de registratie ingeven, worden door Belbev cvba opgenomen in een geïnformatiseerd bestand onder de verantwoordelijkheid van Belbev cvba, De Regenboog 1 te Mechelen, website@belbev.be.

Belbev cvba stelt alles in het werk opdat deze persoonsgegevens worden beveiligd op basis van de wettelijk vereiste standaarden.

De gegevens kunnen gebruikt worden om de gebruiker op de hoogte te kunnen houden van onze reclamefolders of om het resultaat mee te delen van een eventuele deelname aan onze wedstrijd(en). De gebruiker die dat wenst, kan zich hiertegen op elk ogenblik verzetten, door het versturen van een e-mail naar website@belbev.be.

De gegevens kunnen doorgegeven worden aan commerciële partners van Belbev cvba binnen de EU, waarvan aangenomen wordt dat ze interessante informatie hebben voor de gebruiker. De gebruiker die dat wenst, kan zich hiertegen op elk ogenblik verzetten, door het versturen van een e-mail naar website@belbev.be.

De gebruiker kan toegang krijgen tot de geregistreerde persoonsgegevens, en kan op elk ogenblik verzoeken deze gegevens te verbeteren of te verwijderen.

Bij internetbezoek plaatst Belbev cvba cookies op de computer van de bezoeker met als bedoeling het gebruik van de website efficiënter te maken. U kan cookies weren van uw harde schijf door deze uit te schakelen, doch in dat geval kan de goede werking van de site niet absoluut worden gegarandeerd.

Voor alle vragen, opmerkingen, verbetering van gegevens, verwijdering uit het bestand met persoonsgegevens of andere kan u contact opnemen met Belbev cvba, Danny Van Hove, Hogenakkerhoekstraat 19 te Kruibeke, website@belbev.be.

Ons vakmanschap drink je met verstand
Copyright 2012 Belgian Beverages cvba | Hogenakkerhoekstraat 19 | 9150 Kruibeke | Disclaimer